Baby Tendang Tnda Lapar Ke

Nak tnye... Mcm mana nk bezakan bby sekadar aktif atau dia lapar sbb tu dia dok aktif sgt menendang??? Sbb diri sndiri tk rasa lapar.. Tp xtaula bby rasa ape kan.. Cmne ye.. Ke mmg normal baby aktif.. Xpnah trpk pn.. Tp bila kawan tgur.. Bby lapar kot sbb tu menendang2.. Trus trpk. Yeke baby lapar.. Sbb tu tndang...

1 Balas

Setahu sy klu baby lapar dia x aktif.

4y ago

Ohh yeke sis... So kalau aktif ni xbermakna dia laparla.. Okla cmtu...sbb sy gdm..kne kawal makan.. Sy rasa xlapar.. Xtaula dia cmne.. Hehehe