27minggu 5hari

Nak tnye klu baby kadang ii aktif kadang ii kurang aktif normal ke? Risau

4 Balas

Nurse dah start suruh awak buat kiraan & catat dlm buku pink tak? Kalau dah start kiraan, kalau tendangan baby tak kurang dr 10, masih normal. TAPI seandainya tendangan baby tue kurang dr 10, awak kena cpt2 pergi hospital.

sme la mcm sy ..kdg ad mse , aktif ..ad masa pulk klau time dia aktif ..stu perut dia tendang ..bila masa tk aktif tu yg buat risau ..tp doc tk suruh tick lg ..bru 26minggu.

3y ago

sama😫 26 minggu . ada masa tu satu hari dia tak aktif . ada hari dia aktif sangat . hati ibu ni risau jugak kadang .

normal kadang aktif atau tak. kadang dia tido. tick tendangan baby hari-hari. Kalau kurang 10, kena g sepital yer mommy. Takut baby ada pape.

Mungkin sdg tidur bby ny