hamli

Nak tnye kalau minimum air Gula kat kk air Gula macam mane rase

8 Balas

Rasa menyesal. Hehehe.. Mana2 air gula kk semua sma. Nk advance bawak limau kasturi... Nk lg sedap g mnum kt swasta .ada flavour anggur n oren

rasa mcm air teh o manis gila, keep calm just positive.jgn muntah cuba tahan, tido je senang selama 2 jam

Normal je.. tengok org juga.. ada yang kata tak sedap.kalau aku,rasa dia biasa2 je.. minum slow2 tapi 1 go.

Gula mnis y amat sgt.. Lg2 mnum time prut ksong.. Loya tekak xblh nk ckp

jgn mnum sikit2..minum skali harung..rsanya rasa air gula lee..😅

Air gula pekat. Setengah kk ada pakai glucose perisa oren.

Rasa gula kot😂😂😂 gurauuu..

Rasa air gula. 😁