Ibu Berpantang Gugur 3 Bulan

Nak tnye ibu2 yg pernah mengalami keguguran.. Biasanyer bpe hari berpantang? Ada berurut dan bertungku x?..First experience keguguran..

2 Balas

Klo sy 44 hr brpntang.cm org bersalin tu..mkn pun cam org berpantang.berurut.badan sakit leps gugur..mandi air panas.tp sy xpenah tungku.bolh je Klo puan nak tungku.

4y ago

Owh.. Mgkin saya buat 2 minggu jer tpi lepas 2 minggu nie still jaga mknlah..aah saya berurut n mndi pun air panas.. Skrg nie musim panas betul2 mencabar dlm berpantang..

Better pntng mcm brsalin . Tpi 2 mnggu or 3 mnggu pon ckup 😁

4y ago

Kan..bgus bertungku untk keluarkan sisa darah yg masih ada.. Takut jadi darah beku kan..