Keguguran dan berpantang

Hai semua. Sy nk tanya. Perlu ke yg keguguran bertungku dan mengurut? Sebab ada minoriti kata jangan, ada majoriti kata perlu. Sy confius. Hehe Tq

2 Balas

Awk gugur berapa week? Sy ikut cara mak sy.. Sy pernah kehilangan baby 14 weeks(baby boy) .. Sbb dia dah sempurna,breast pon ade kluar mcm susu bila mak picit so sy berpantang 44 hari, mcm org bersalin.. Then sy pernah miscarriage 5 weeks (keluar kantung je) .. Y ni pantang 2 minggu je.. X ketat sgt.. Tp pantang pkai stoking n makan pon pantang sikit.. Cmtu😊

1y ago

5w haritu. Ouh pantang jee. Hehe terima kasih sharing

Ikut awak. 😊 Nak buat boleh, tak buat pun takpe.