Air mandi baby

Nak tnye, betul ke bwh 6m baby xboleh mandi air biasa lg? Mksudnye kena mandi air suam.. mse sy jga ank buah, lbih kurang 4m sy dh mandikn dgn air biasa.. ni bila sembang dgn mil, dia ckp xboleh lg, kne dgn air suam lg..

18 Balas

Ikut pda anak sis atau sis laa. Kcuali ank kurg sihat dmm dan sbgainyaa.

Ikut bby jgak..ank sy spai sethun mndi air suam..kalo air sejuk mjerit dye

Anak saya ketiga² ekzema.. sy mndikan dgn air suam sampai setahun...

5y ago

Ouh, yla klu xde prob ok je kn😊

Ank sye hari ke 21 da mndy air sejuk.. Tulang bby jdi kuat..

5y ago

Ye la kn.. mcm mk sy sndri xde ckp ap pn, mil plk ckp cmtu

Sy dr br lahir lg sy mandikan baby dgn air biasa..

5y ago

👍🏻👍🏻

bagi mandi dengan air suam. besar sikit baru boleh.

Depends tu

5y ago

Btul dh rsenye.. btw tq😊

Ikut jugak

5y ago

Kn? Klu bby xde prob rsenye ok j kot