comfius? anak first

Nak tnye 4 bulan lebih ade rase gerak² tak?? Ade orang ckp ade rse gerak, ade yg tak

45 Balas

Ada sis.. Mula2 rase mcm angin2 gerak..pastu rasa geli2 gitu.. Mcm rasa rama2 terbang pon ade 😂

Ada yg rasa awal dr 3 bln tp sy dlm 5 bln baru rasa gerak mungkin sbb lapisan lemak yg tebal 😂

Ade sis. Rasa baby kicking tu terlalu soft mcm kena jentik je. So kita susah nak perasan

Hritu ad org ckap mcm tu jgak kt sy... sy 5bulan 2mnggu bru dpt rsa mcm angin2 tu...

Bole rasa dah dia gerak2 sis. Tpi blm ketara sgt.. tggu 5 month mesti makin ketara..

Sy 19 minggu baru dpt rasa..biasa anak kedua cepat sikit ibu2 rasa akan gerakan tu

Sy rasa masa 16weeks, mcm jentik2.. Pergi scan, mmg kaki n tgn dia bergerak2.

Ikot stgh org .. stgh kdg 14 week da rasa.. mcm sy 18weeks baru rasa gerak..

sy dpt rasa baby gerak2 mcm geli2 gitu masa 10w lagi.. skrg dh 15w lagi terasa..

sya msa 16weeks dh rsa bgerak bby... skrg dh 18week....ank ke 3 ni... ehehehhe..