Nak tanya..kalau kita mengandung opk dan upt mesti 2 2 positif ke

Nak tnya..kalau betol kita mengandung opk dan upt kena sama2 positif ke? Ada tak sape2 dekat sini mengandung tapi opk negatif..upt je positif

11 Balas

mcm sy haritu..delay period 2hari takde upt, guna opk n negatif..hari ke3 tu test plak clear blue,ehh naik prgnant.celup lg upt positif..sbb rasa kuat hati ni prgnant.so xsama la detect opk dgn upt😅 better guna upt lebih tepat