Salam ( hati terasa risau ) dari kelmarin lepas check up d klinik buka buku ponk...

Nak tnyak ibu gdm on diet kene serah diri awal ke..? Kalau serah diri awal kira dia cukup bulan ke nanti...? saya kelmarin dokter bagi taok 18/5 kene serah diri due 1/6,dah masuk 34week berat bby 1.98kg normal ke timbang tu..? terasa risau pulak tak ade mood ni dari kelmarin balik dari klinik check up tido pun tak lene...tak taok apa2 sebab masih baru ni mengandung anak pertama...kalau serah diri terus beranak ke...dan beranak pulak cara dia macam mana..? Maaf ye saya tanyak ##SeriusTanya #firstmom #ingintahu #bantujawab #newmom

3 Balas

Makan ubat baru kena brnak awal kalau on diet je boleh tunggu smpai due. Cuba tengok awk punya scan 2 minggu berturut ada kenaikan ke tak? Biasanya kena serah diri ni sbb dia x naik berat. Tp awk jgn risau scan je tu 1.9 sy anak sebelul ni pun 1.96 je skali kena paksa brnak keluar 2.24 jugak

2w ago

Sama 🥰 jangan risau yaa.