Pregnant 8w

Nak tnya.. sy pregnant 8w.. tpi smpai skrg bleh p klinik Dan blm Ada buku pink Tu.. sbbkan sijil khwin kena delay tahun depan.. org kata xbleh pgi klinik kalau xda sijil khwin.. sy bukan mengandung anak luar nikah... Cumanya Sijil khwin Tu lmbt sgt ciap.. khwin da .. tpi xbwt sjil khwin lpas je khwin Tu.

6 Balas

awk dtg kk pi direct kaunter klinik ibu anak bgtau misi nk buka buku. klu ditanya psl sijil nikah, baru awl explain.