Pregnant 8w

Nak tnya.. sy pregnant 8w.. tpi smpai skrg bleh p klinik Dan blm Ada buku pink Tu.. sbbkan sijil khwin kena delay tahun depan.. org kata xbleh pgi klinik kalau xda sijil khwin.. sy bukan mengandung anak luar nikah... Cumanya Sijil khwin Tu lmbt sgt ciap.. khwin da .. tpi xbwt sjil khwin lpas je khwin Tu.

6 Balas

takda salinan akuan bernikah ke? sy pun sama delay. Tapi KKIA terima shj. Buat before 12w, call dulu ya untuk appoinment. - Ic awak & suami - Surat akuan bernikah - Bil api & air

5mo ago

copy only :)

sy dlu pon bunting pelamin..sijil xsempat siap pon lg..tp bg bukti la dh kawen..rasanya pejabat agama ada bg salinan masa tu tp bkn sijil kawen..sy pon ingat2 lupa

Saya pun bunting pelamin inai pun tak dan hilang lagi. Bawak je salinan sijil sementara yang kita dapat after akad tu nurse okay je.

paling lewat bukak buku masa 12w. so better call KK untuk set appointment bukak buku, pastu bagitau la nurse masalah sijil kahwin awak ni.

5mo ago

Terima kasih ye,bingung nak buat apa.. dah la pregnant anak pertma.. terima kasih bnyk2 😊

awk dtg kk pi direct kaunter klinik ibu anak bgtau misi nk buka buku. klu ditanya psl sijil nikah, baru awl explain.

xpa2 ke Tu ...

5mo ago

xapa sis, yg penting dokumen ic sis n suami bawak dulu. Tp rasanya sijil kahwin sementara dah ada kot. Apapun penting sis buka buku sblm 12minggu kandungan.