buat buku pink

Mnggu keberapa boleh buat buku pink???klau blam ada surat khwin mcam mna??

8 Balas

saya pon dulu buat buku pink tak dapat sijil nikah lagi sebab lepas nikah terus pkp kan..tapi boleh bawa Surat makluman nikah yang tok kadi bagi sementara dan cakap dengan nurse, awak baru khawin dan lambat nak proses sijil nikah tu.. insyaAllah nurse faham.. :)

sis masa nikah kan tok imam ada bekalkan surat sementara dapat kad kawin.. Guna lah yang tu utk bawak masa buka buku..

Saya buat buku pink minggu ke 10, nurse saya tak minta pun sijil kahwin 😂😂 depends KK kot.

8-12 week dah bole buat dah klu blm ada surat kawin bole bagi tahu nurse ja

Tiada surat kahwin pun boleh buat buku pink

kalau area sabah 11w bru blh buka buku

guna surat semntara nikah pun blh..

maksud sis belum ada tu.mcm mana