Pelik dgn darah lepas bersalin

Nak tnya , saya dah bersalin anak ke 4 . dah 2 bulan 4 hari macam tu , darah nifas saya agak lama juga keluar , masa dah 50 hari dah bersih tapi tiba2 ada keluar darah sedang2 tapi merah rasa macam drah haid ..lepas bebeerapa hari dah tde darah , cuma yg ada keputiha , sya dah mndi wajib semua sebab rasa dh yakin tiada darah cuma keputihan yg tak gatal dan tak berbau , tapi sya rasa drah sisa2 tu mcm belum hilang sepenuhnya sebab kadang2 bila kencing ada jugak warna coklat2 ,saya pun x pasti macam mana , sya solat dan buat ibadah mcm biasa , hari ni ada bersama suami , tgok2 dekat kondom dia ada darah2 macam sisa tu . normal ke .. sbb sebelum ni bersih je .sya pun xpasti macam mana , sbb dh solat dan jimak ..

2 Balas

try guna cotton bud. masuk kan dkt vagina sikit. tgok ade darah ke x.

2y ago

erm dah cek . takde darah .tapi bila kencing ada sikit kadang2 ..mcm mana ye

cuba cek dlm vagina..ade lg ke tak