Siapa dkt sini ada gdm dan kene serah diri waktu 38w?

Nak tnya pengalaman la harap boleh share.. Masa serah diri ikut tarikh dia bagi ( waktu 38w, ni klu x turun tanda lg) terus ke labour room kan.. Waktu ni lama jgk kan kene tgu turn cek jalan dan admit wad.. Time ni nak bwk beg terus ke? Rasa nnti mcm tersadai plak beg tu dkt ruang menunggu labour room. Sbb kalau patient ramai mau berejam tggu.. So kira nya boleh je kan klu kita suruh husband hantar beg ke wad waktu kita dah dpt katil nnti? Tp waktu cek bukaan dkt labour room tu just suruh husband standby baju/pampers baby je kan kot² trus ada bukaan dan boleh bersalin.. (hosptl kerajaan)

14 Balas

kita pun kena serah diri 38w.. mcm2 perasaan ada nie.. due 26/8 semoga dipermudahkan segala urusan kita semua..

nak tahu jugak sbb saya sepatutnya due 2.9 tapi kena serah diri 38weeks bulan 8..anak first

sy gdm tpi xserah diri cume kna czer sbb ank sblm nie dh 2x czer...kli nie last skli btl.

mg dpmudahkan segalanya amiin