Buasir

Nak tnya pendapat, siapa kt sini pernah ada buasir ketika hamil, saya hamil 8 bulan dan tiba2 baru ada buasir..boleh ke kalau ada buasir bersalin normal. Saya harap sangat dapat brsalin normal nanti, ada petua x untuk hilangkan buasir ketika hamil ni..

8 Balas

Sy ad buasir msa ank ptama sis, InsyaAllah xda msalh, nt msa lps bsalin, doc kn nk cuci dlm kita, mnta doc tolak buasir tu msuk dlm, Alhamdulillah sy buat mcm tu, msa pregnt ank ke 2 dh xda buasir ny 😊

4y ago

Mcm tu ke, kiranya boleh brsalin normal ye..hehe,sbb sy tkut jgk buasir sy slalu kuar..terima kasih ye sis. Tenang ckit rsa ☺️