Assalamualaikum

Nak tnya. Normal ke klo mngandung 5week keputihan keluar bnyak. Smpai sye gy hspital tdi sbbnya keputihan trok smpai nk kencing pedih, ada bijik2 kat kemaluan .

1 Balas

kdg sebab perubahan hormon saat hamil..jumpa dokter nanti diorang akan bg ubatt n cek tahap keputihan puan yaa...jaga pemakanan..jgn mkn makanan yg boleh banyakkan lgi keputihan..boleh search Google Yee makanan apa yg boleh dan xboleh..kurangkan ais jugak..x elok🥰semoga mummy sihat² sllu