Kelengkang kemerahan dan pedih

Saya skrg dah masuk 4bulan, sye nak tnye kenape ye kelengkang sye ni rajin naik kemerahan kt kiri dn kanan? Smpai nk pkai underwear pon pedih, tak selesa, adakah berpunca drpd keputihan? Skrg ni mmg keputihan sye sering keluar juga, tolong minta pendapat😥😥#ingintahu #bantusharing

2 Balas

Hi mommy. Cuba tanya pendapat nurse di kk atau tempat awak check up. Jika mommy ada masalah keputihan sebaiknya rajin tukar underwear dan pastikan lap bersih selepas membuang air kecil ya. Moga dipermudahkan ya urusan kehamilan mommy.

hormon mummy ngandung xsama dgnnorg lain..