Tiada alahan

Hi. Nak tnya normal ke kalau dah masuk 6 minggu takde alahan muntah2 pun. Cuma rasa mual sikit je waktu pagi. Lidah mmg rasa pahit je. Ada masa kalau minum air kosong tu rasa loya tapi tak muntah. Ada org ckp kalau takde alahan muntah2 ni kandungan tak menjadi 😭 risau sgt rasa bila org kata gitu

5 Balas

sy pun sama pregnant anak kedua ni berbeza dgn yang pertama tadak alahan cuma bila minum air kosong rasa loya, tapi positif ja selagi tadak masalah lain Aamiin

1y ago

Haa kan. Just minum air kosong je rasa loya kadang2