Tiada alahan

Hi. Nak tnya normal ke kalau dah masuk 6 minggu takde alahan muntah2 pun. Cuma rasa mual sikit je waktu pagi. Lidah mmg rasa pahit je. Ada masa kalau minum air kosong tu rasa loya tapi tak muntah. Ada org ckp kalau takde alahan muntah2 ni kandungan tak menjadi 😭 risau sgt rasa bila org kata gitu

5 Balas

Setiap ibu pregnancy dia lain2. Ada yg alahan teruk ada yg ok je. Klu boleh jgn compare dgn pregnancy org lain tau, takut nnt kita jd overthinking lpstu boleh menyebabkn diri sndiri stress. Kesian baby dlm perut tu 🤗 saya doakan pregnancy awak dipermudahkan, baby sentiasa sihat dan panjang umur 😉

1y ago

Tq sis doakan saya 🥰 saya abaikan saje lah overthinking ni