Assalam hye mommy2x

Nak tnya nhe.....hritu cek upt time delay 4 hri upt negative....lpastu lewat 6 hri sya p klinik swsta cek upt still negative n dr scan xmengandung pun....skrng di hri ke 14 lewat period kluar darh tpi wrna coklat2x tpi xbnyk pun..skrng xda pun tnda drh bnyk kluar ..ada thu x knpa mcmtu? Ada ka mengandung???ada x mommy2x yg prnh mengalaminya?

2 Balas

Try clear blue.. Atau pi klinik balik.. Mg ad rzki awk.. Doakan sy pn hamil.. Aamiin

2y ago

oky awkk...Aamiin...smga awk pun cpt hamil....