Susu badan

Nak tnya,, nak bagi tambah kan susu badan mkn n minum apa ya selain beli ubat tambah susu,,

10 Balas

Kalau saya, makan apa je yang rasa nak makan. Tapi kalau masih dalam pantang, enjoy lauk dan makanan pantang tu. Dah habis pantang tu saya makan je semua yang teringin (dah macam mengidam bunyinya). Pastu sekarang kan musim durian, saya ada dengar durian tu milk booster. Jadi saya makan je durian, tapi jangan tibai banyak sangat. Saya takde amalkan milk booster macam yang diwar²kan tu pun. Banyakkan makan sayur hijau macam sawi. Saya masak macam makan dalam pantang je, buat sup sayur sawi. Alhamdulillah susu melimpah, kadang sampai bengkak. Selamat mencuba

Sebenarnya, pemakanan yang penting. Kena makan banyak yang berzat/bekhasiat. & saya consume air macam (laicikang) ada jual dkt shopee, kurma cina, gula batu, dengan ada bahan lain saya tak ingt mmg sangat membantu tambah susu badan. Saya fully breastfeed anak 1st sampai umur dia 1y9m 🤲

Saya banyakkan minum air masak better suam supaya dapat regulate blood dkt area breast kita. Sayur sawi buat sup dan lobak putih sis, saya makan tu susu sampai menitik2.. semoga sis boleb cuba cara mcm saya ni inshaAllah dipermudahkan urusan sis

Supply and demand sis. Susu berkualiti awk jaga pemakanan. Protein dan fiber kena lebih. Carbs untuk replace tenaga

Sy minum air kotak longan kurma merah. Memang beli 4 bundle😅. Pastu minum horlick jgk. Makan roti jagung

Makan sayur makan nasi byk sikit makan roti gardenia jagung byk minum air kosong.

sy minum susu wildan mertua beli dekat farmasi alhamdulillah menjadi

saya makan bayam , lobak putih then kurma sis alhmdulilah menjadii

Ade ubat ke!? Nak tahu ubat ape!? Yg jual difamasi!?

2mo ago

Ada. Pegi je farmasi cakap nak ubat tambah susu. Saya tak ingat nama apa

mkn on time x? air minum cukup x?