Set Berpantang

Salam ibu2 smua nak tnya, ibu2 berpantang guna set ape ye yg bagus masa dalam berpantang??

2 Balas

X pasti apa yg bagus, tp set pantang mcm param pilis tu sy beli sari ayu, bengkung jamu jelita. Kalau beli Nona roguy pun ok sis, esp jamu dia siap utk lawas, sy beli jamu mak dara je, ubat sembelit ambil lactul solution

Saya guna Nona Roguy. Tapi bukan jamu or pill or teh. Saya beli loose macam set lulur, minyak barut, sabun daki and etc