Baby 6 bulan

Nak tnya mommy mommy. Baby 6bulan. Boleh tak makan cerelac vege @ buah buahan ?? Yg bancuh tuh je ?? .

6 Balas

Boleh... Tapi jgn selalu2 lah sbb cerelac ni manis... Takut anak jd picky eater.... Klau bleh masak sndri dulu... Klau malas masak hari2 boleh buat frozen... Time nk mkn panas kn je... Sy pun bg anak sy cerelac sbb sy kje...Kdg2 x sempat buat stock mkn... Tapi mkn tgh hari sy bg bubur frozen yg sy masak tu, mkn ptg cerelac