Ubat keputihan

Nak tnya mommies ada tak yg penah guna ubat keputihan jnis insert beli farmasi..kalau keputihan kita wrna cm ijau tp xbyk sgt kdg ada kdg xda boleh tak klu sy bli ubt insert kt frmsi ntuk kpthn tanpa jmp doc .. appointment klinik kk lg Dua mggu.. #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

11 Balas

Better jumpa doktor. Dorang Akan check dulu & bagi ubat yang bersesuaian dengan keadaan kita. Boleh je nak beli if doktor cadangkan. Itu lebih baik rasanya.

8mo ago

tma ksih mmy ..ok nt sy jak suami check up klinik swasta dlu ..