sakit dada

Nak tnya memng awal khamilan kita akn rsa Skit dada or sesak nafas ke setiap pgi. Sbb sy slalu Skit dada Bila bgun Tdr.

2 Balas

Klau sesak nafas kmgkinan dr asap rokok. Cuba elak dkt n terhidu asap rokok ya

5y ago

Tq sis. Mngkin persekitaran sy isap rokok, sbb hsbd xmrokok.

Sakit dada dan sesak nafas adalah tak normal. Refer doc cepat-cepat.

5y ago

Sy pagi je Skit dada,Bila bngun Tdr. Klau krja smpai mlm xda pulak rsa Skit.