stress

Mulut rasa pahit. Mnum n mkn skit dada mula sesak. Mula byk angin. Mcm x ckup nafas.. Btl2 stress. ?

1 Balas

Sis minum air halia plus lemon. Untuk keluarkan angin dari badan. Elok minum masa suam2 or panas. InnShaAllah angin dalam badan keluar.

5y ago

Ohyeke. Sis tak payah letak lemon pon boleh. Letak madu pun boleh sebagai ganti. Tak ada la rasa berangin minum air halia. Hehe. N makan sis. Jangan perut kosong. Tulah gastrik 😊