Normal ke 35week

Normal ke 35 week sesak nafas dan skit dada yg teramat

4 Balas

Saya haritu nak tidur je,sesak nafas dan sakit dada.. Rasa macam baru lepas berlari marathon.. Pergi klinik, dr buat surat suruh refer kecemasan.. Pergi kecemasan kena tahan wad 3 hari.. Jantung saya laju tapi baby ok je.. Kalau sis rasa diri sis lain macam je,better pergi klinik/hospital sebab risau keadaan baby kat dalam..

Saya jadi baru ni tiba2 sesak nafas terkejut sangat lenguh sebelah badan. Mak sapu2 minyak kejap ok. Mmg nak pergi hospital dah malam tu tgk ok. Esok mmg kena pergi klinik so bgtahu nurse dyrg kata nanti kalau jadi lagi baru pi balik..(Tapi saya tak sakit) cuma sesak nafas jadi gelabah sikit

cuba makan gaviscon atau mmt. kalau gak hilang jugak kena check hospital terus ya. takut pre eclampsia

sakit sgt ke?pergi cek