Main Sndiri

Hi all, nak tnya logic x klu time hamil suka main miss V sndiri and puting smpai klimaks. I try nak avoid tp xdpt. I dgn husband LDR, klu husband dtg dia tkt nak bersama sbb tkt i penat sbb dh 32wks. Last2 bila i sndiri2 i kena juga main miss v and puting sendiri, Klu x buat, i x dpt nak tdr. Tp tkt effect baby, ?? help me...

40 Balas

KLU dibace mmg rase lawak.. tp ade dikalangan kita akan ade rase tabiat MCM tu swaktu pregnant, tp kene byk² istighfar laa sis.. insyaallah ☺️

Awk ckp dkt husband jgn takut awk penat sbb da hjung2 ni mmg lebih elok kerapkan bersama...bila dia blk awk goda je dia kaw2 ok...puaskan dgn dia...

Mommy kena stop, takut ketagih. Lagi pun main puting blh rangsang contraction awal. Kalau dh contraction n nk cepatkan bukaan, digalakkan gentel puting. 😁

5y ago

Takde masalah . bila main puting akan menghasilkan hormon oxytocin , hormon ni la yg akan ransang contraction . tapi kalau belum sampai masa bersalin , hormon tu just buat kita rasa bahagia . tu hormon gembira .

Jangan buat lagi.. Bahaya. Takut polyp keluar nanti rahim lemah asik onani.. Kencing pon sakit nnti..Nak sgt. Mintak dgn suami.

Try avoid.. Sy pun LDR.. So far memg dia nk saje.. Sy pun ok je.. Sebb jarang jumpe.. Slowtalk.. With ur husband.. At least dia tau..

Sis cuba buka radio / you tube zikir & tazkirah..cuba baca buku agama / baca buku yang boleh tambah ilmu..baca Al-Quran

same lah mcm sye , tp x buat sendiri . sbb hari hari sye goda suami 🤣 hari hari main 😬😬

5y ago

Oooo..tu mksudnya

sy da 33weeka.. xde nafsu. penat pluss nk tido je 😆😆 lain orang lain ragam.maybe pembawakan baby

Hahahahahaha .. macam tu pulak ehh . Kalau sy takde nafsu langsung time preggy 😂😂😂😂

Mcm2 ya skrg ni... Muhasabah diri kena kuat time pregnant ni... Bykkn dekat dgn Allah