scan

Hi, nak tnya. Kes bby mninggal dlm prut ibu masa awl pregnncy tu tnggi x brlku kalau kita xscan ? Dah kk scan bkn monthly. Lps tu trbca brita psl bby mnggl dlm prut. Jd tkt. Cmna ek

2 Balas

klinik swasta kan ada, cek selalu la klu rse ragu2, sy dah masuk 6bulan bru cek swasta, sblom ni cek kk shj, klu sentiasa ragu2 pergi la klinik swasta.... rm30-40,

Betul, kk memang ada jadual nak scan. Bukan setiap kali follow up. Awk boleh try pergi klinik biasa untuk scan. Saya pun kadang2 kalau risau, saya pergi je scan

4y ago

Klinik biasa kena charge. Kalau pandai carik klinik, ada je yang murah scan. Doktor kk memang macam tu sikit. Hihi. Kadang2 tak puas tgk dia scan 😅