39w2d peknen

Masih lagi menunggu tanda2 bby nk keluar..due date kalau ikot swasta 13/12,kalau krajaan 15/12.. Doc KK ckp kalo tk bersalin jgk 21/12 kena serah diri..tu yg tknak tu..tknak dipksa2..tp bby pn mcm sedap sgt dlm prut ni.. Apa ek nk buat??ade tips pape tak? #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

4 Balas

sama la .sye 18 due. jalan2,bersama apa smue da buat .mngeras mkin kuat ,skit on off. da rasa kt bwah .tpi baby aktif lgi. selesa je dlm perut 😅.

samalah lah saya pun due 16/12 tapi baby tak bagi tanda2 lagi ada pun mengeras dengan sakit on off je ..

2y ago

due kita sama sis , doc ckp Klau takde tanda kne pg hospital ... semoga urusan kita dipermudahkan

samalah. due date 14/12 tp baby seronok lagi kt dlm. sakit on off je.

Sama sis saya due 10.12.22 ni tapi bby masih seronok kat dalam lagi 😅

2y ago

Tu la sis penat pujuk.. Smua senaman da buat 😅