meniarap

Nak tnya, kalau awal2 pregnant boleh meniarap tak? Nk mntak suami urut. Bnyk angin ni

7 Balas

Nk urut boleh sambil duduk...tak perlu smpi meniarap kot. Buat la head, shoulder and foot massage. Pinggang perut semua a big no.

awal prgnant memang banyak angin, bole je berurut tapi jgan bertiarap urut area bahu dan belikat.. pinggang jagan sentuh

Saya minta suami sapukan vapour vicks kat belakang badan bab banyak angin tapi jangan meniarap. Duduk je.

Tak bole sis..kalau nak urut pun kaki, lengan, & bahu je badan ngan pinggang xbole kacau.,

Tdo meniarap bleh.. kalau selesa.. urut yg tk bleh.. minyak angin lg la no no no

Tak boleh berurut sis

Tak blh