Makanan

Nak tnya ibu2 yg berpengalaman. Start 7 bulan kandungan biasa consume makanan apa je ye?

1 Balas

Saya makan macam biasa je. Hihi. Yg penting makanan seimbang

5y ago

Ohhh. Saya sapu minyak zaitun je kat perut. Makan mmg mcm biasa je la. Cuma kadang da 7 bulan ni kan oranv mkn untuk tambah tenaga nk bersalin. Ambk supplement. Tu yg nk tahu jugak. Sebab ramai yg tnya consume minyak kelapa dara. Tp bila baca kat page Dr. Imelda tu dia kata xde effect pon sebenarnya minyak kelapa dara tu.