Minyak Kelapa Dara

Hai..ibu2 dekat sini ada consume tak minyak kelapa dara? Dan start kandungan berapa bulan ye elok utk kita ambil? Tq

1 Balas

Saya tak makan vco , air selusuh pun tak minum . Takut . Ada orang cakap nanti jadi lagi sakit . Kakak saya sendiri pun cakap jangan makan sebab dia cakap nanti jadi lagi sakit masa nak bersalin . Teringin juga nak dengar feedback orang yang betul betul amalkan vco ni .

5y ago

Saya prh mkn Alhamdulillah ok minyak kelapa dara....msa kita nk bersalin tu snang jer... Allah permudahkan...tk rsa sakit..kuar baby pun licin jer ...sy mmg amlkan