Rase keluar air dari miss v

Nak tnya ibu² smua, skrg sy tgh tak sihat, batuk + selesema berkahak, faktor cuaca yg teruk skrg jerebu. Sy pregnant dh msuk 5bulan, bila sy batuk yg menekan sgt sbb dada terasa gatal , miss v sy trkluar mcm air kncing ke air ape sy tktahu.. kesian dkt baby smpi effect dkt rahim. Ad sesiapa pernah mcm sy tak?

1 Balas

Sama sis.. sy dulu mcm tu juga. Masa prgnnt 4 bulan. Batuk memanjang selama sebulan. Miss v mst terkeluar air. Refer doc dia kata xde effect pn pd baby. Cuma kurangkan menekan sgt bila batuk. Sis try minum air asam jawa bancuh sendiri.