Miss v jadi gatal² merenyam

Salam hai semua sy nak mintak pendapat ibu² macam mana ye nak bagi miss v xgatal² sy baru 2hari tiba² miss v jadi gatal² . Sy mmng ad keputihan tapi yg putih sahaja sebelum ini xpernah jadi gatal² tapi da 2hari mcm ni..keputihan tiada bau cuma mmng ad keluarlaa mcm keriing xbasah .hur xselsa sngt...sy dahlaa tgg bekerjaa merenyam renyam sngt#SeriusTanya #bantujawab

4 Balas

sy pn pernah jd sis.. rebus asam keping dgn garam lepas tu buat rendaman air rebusan td cmpur air paip agak2 suam.. rendam la dlm 5 atw 10 minit in Shaa Allah berkesan..

sy penah kena sis...apa yg sy buat, sy basuh cuci2 lap bagi betul2 kering depan belakang, seluar dlm selalu tukar..alhamdulillah cepat baik, panty langsg sy xguna

Try cuci dengan air bersih.. dan keringkan.. dulu sy penah kene camtu... tak boleh bawa bincang.. doc suh wat camtu.. tp saya amik air suam suam sikit

buat sitz bath sis. pastu nanti bagitau nurse untuk buat hvs test.