Suntikan Kancing Gigi

Nak tnya ibu mengandung kena suntikan tetanus berapa minggu ye? Saya dah masuk 7 bulan still tak kena suntikan. Saya baca suntikan pada awal kehamilan

53 Balas

Sy first cucuk 23week n second 27week....to pun nurse ckp dh lewat....cuba awak tnya nurse y jaga awk, muking dia lupa

Sy baru ja cucuk. Last week. Masalah sy kene cucuk 2x.next month kene cucuk lagi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

4y ago

anak pertama memang 2 kali

saya baru 16hb baru ni cucuk..tanya nurse/doc bila next chekup sebab kena cucuk bila dah rasa baby bergerak

saya suntikan pertama masa 5 buln .suntikan kedua pula next week hari rabu hihi .tanyak nurse maybe dia lupa kot

Sama laa tak dpt lagi. Tp isnin ni bru kene sbb usia khmilan dh msok 28week bru misi enjit dose petama. Huhuh

sy x kena cucuk pn kancing gigi tuu..mase anak first kena cucuk..yg ke 2 pregnant, xde pulak kena cucuk..

Kena cucuk bila dah rasa baby bergerak, 2 kali kena cucuk. 2nd tu sebulan lepas 1st injection.

Once da rasa baby gerak tu da boleh ambil suntikan tu . Suntikan kedua selepas sebulan suntikan pertama .

1y ago

Camne nak tau baby gerak. Skrg 22 weeks rasa cam angin je kadang2

Sya bru cucuk msa kdungan 7 bln,itupun sya tnya,kne rajin tnya misi,kdng2 dieorng lupa

5bln kena suntik sakit 4ari berdenyut br lega.bln dpn kna lg sbb ank sulong nurse ckp