Suntikan Tetanus @ Kancing Gigi

Mommies, memang kita kena amik ke suntikan ni? Semalam tiba2 nurse suntik. Tak pernah tahu pulak sebelum ni ?

6 Balas

ya sis saya hari tu 5 bulan jarum memang sakit bengkak ambil masa 3 hari baru ok balik

ya klu first mum dpt 2 kli tu jarum..kali pertama jarum tu berat bahu, kali kedua ok sda.

ank first/jarak hamil yg lama 7y mcm sy mesti kena ambl bila jamil lg?

Ye sis dlm buku pink ada bgtau…sy bru settle ccuk ke 2 last week..

1mo ago

Aah sakit sikit je..tp balik tu bngkak sikit,2-3hr jgk,gatal2…tp yg sec sy ccuk ni xsakit lps blik tu, xde bngkak lgsg..mybe sbb kbetulan sy mnum air kelapa kot

anak frst kne cucuk 2x, lepas dari tu cucuk sekali ja sis

ye nanti sebulan lagi ade cucuk kali kedua ..