Ibu ibu nak tanya

Hi nak tnya boleh , susu enfamama coklat best ke tak ye??

16 Balas

biasa je sis,rasa coklat just nice tak manis tp tulahh pada saya harga kayangan,kalau berkemampuan okay je..saya minum susu low fat je sis sebab minum susu lain berat naik dengan jayanya. berat mata memandang berat lagi nak bawak badan. hehe..apa2..atas pilihan masing2..🌸

3y ago

oh ye, try la amek sample dulu, kalau suka bole cuba 1 tin dulu😉

NOPE for me 👎🏻 Saya pernah request sample kedua-dua perisa. Vanilla & coklat. Terlalu manis & saya tak berani nak minum takut nanti sangkut “diabetes” 😅

3y ago

Oh okay sis

ok je..tp masa pregnant ni kne try & error..kadang sblm pregnant ok je,tp bila pregnant tak kena dgn tekak

3y ago

kena mkn juga tau sis..cuba je mkn apa2..roti ke,biskut ke,mknan western ke..nanti mesti ada yg kena dgn tekak

Best je.. saya minum dari awal lagi skg dh 30 minggu.

manis sgt, sy xtahan..geli.😅 sy minum frisomum je

Best... Saya pon minum enfamama coklat... 🤭 🤭

best sy minum mse mengandung...skli sehri..

Sedap, bagus, tinggi kandungan zat

ok je x sembelit. serasi dgn sy

ok je. tapi suka lagi vanilla.