Ibu czer boleh minum air coklat tak?

Hi ibu, nak tanya pantang bersalin czer, blh minum susu coklat kurma tak? Seperti tamar coco

3 Balas

Mcm saya minum air coklat 2 kali saqi, baby ada kuning , alhmdulillah kuning turun stiap kali checkup, saya fully breastfeed baby

klu bby bf dan ada jaundice, elak dulu. sbb misi ada bgtau air coklat ni buat panas bdn. bby dh habis jaundice, blh minum.

hai. masa saya czer. semua jenis air saya minuk kecuali sejuk. Alhamdulillah semua oke je. both ibu and bby takda pape.