Sakit tulang belakang

Macam mana ye nak mintak cuti sebab sakit blkg ni 🥲😪 nk masuk 27week kerap sakit belakang. Nak duduk payah. Berdiri pon sakit. Kerja kena layan customer hari2. Kena duduk lama bila serve customer. Boss pulak payah paham bila kite cakap sakit belakang. Ckp normal je. Tp sy yg rase ni mcm nak patah pinggang time layan cust. Nak nangis layan cust lame2.

1 Balas

sy behnti kerja sis. hehehe sbb tak smua org faham org pregnant.. kalau ada senior lg jawab aku ok je dlu tak apa pun gerammm je.. smpai sy tutup grill smpai bleeding.. n akhirnya kehilangan anak syurga 22weeks..