due date November

nak tnya ada tak tips2 berpantang dri ibu2 yg dah ada pengalaman sbb sya bakal berpantang sendiri dan takde pengalaman.. risau jgk takut ada apa2.. mohon bantuan ibu2 smua :)

1 Balas

Make sure ur husband are around sekurang2 nya seminggu pertama..utk handle bb ms u tgh mandi..masa u tgh berurut semua Make sure awal2 da booking bidan urut tu..kalau ada duit lebih cuba cari yg bole masakkan lauk berpantang tuk u nnt... Kalau rs xmampu..awal2 da get ready mknn mcm bawang grg n halia grg n lauk tuk berpantang dlm peti ais..so..lpas beranak nnt husband bole trus msk nasi n lauk rebus or bakar je tuk u.. Xyah pikir2 da..

5y ago

Beli yg mudah utk di handle..xyah la cari yg beria sgt tu..kalau jnis mmg ambil shaklee..amik yg tu je pun ok..i dulu amik leesa formula je sbb handle sesorang