Lambat buka buku pink

Nak tny. Sy ttc 6thn.prnah ectopic pregnancy & gugur. Sy ada ambik ank angkat skng last year skng dah 7bln. .smlm sy pitam dekat rumah & hsbnd bwa ke klinik Tup2 cek air kencing +ve.. Kndungan dah 13w4d..sy dgn hsbnd tkejut sgt.. Sbb lama kami tggu moment ni.. doc suruh buat buku pink cpt2.. sbb kndungan dah mbesar..Agk2 g kk nanti nurse bising tak?? Sbb kk tu sama dgn kk yg sy bawa bby checkup.. Nursenya adoii blh tahan gak garangnya.. Ape yg sy perlu stndby bawa ke klinik nanti masa nk buka buku pink?

1 Balas

takpe cakap je takde pengalaman..jadi tak tahu tengah mengandung.. skg ni g klinik doc nurse semua baik2.. bawa sijil kahwin dengan ic je..