Period delay 10 days

Hi! Nak tny mommies normal ke period delay tp cek UPT -ve. First time delayed macam ni sbb sy jenis regular period. Cycle pun 28-30 days. Any suggestions?

3 Balas

Sy sedang kena mcm awk ni sis... harini hari ke-10 delay period dan harini la upt sy -ve dan kluar spotting yg berubah warna.. dari coklat cair jadi coklat pekat dan merah jambu.. 😓 x tahu la smpi jd confuse tu period ke betul2 spotting. Dh confuse

sy penah kena jugak.. mgkn gangguan hormon. lps 2minggu period dtg lps tu😔

Cek upt sis