37weeks pregnant

Hi. Nak tny kenapa vagina ni rasa pedih/ngilu sangat ye? Tanda nk bersalin ke? Sekejap sekejap dia dtg pedih/ngilu tu. Anak dlm perut pun mengeras je ni. Bergerak mengeras.

7 Balas

Saya nak tanya tt, vagina rasa pedih tu tanda nak bersalin ke? Sbb skrg vagina saya pedih Sgt. Preggy nak 3 tapi before ni tak pernah rasa macam ni

4y ago

Haaa saya cam tulaa.. ingat nak bsalin... Dlm 3@4jam rsaa nyaa sakit.. kjap2 dtg.. lpas tu oke daa... Tpi slepas 2hari awal subuh daa trun tandaa darah dengan lndir... g hospital da 2cm bukaan.... Smogaa sis d permudahkan urusan bersalin yaa 😊