20 minggu perut mengeras, ngilu baby nk membesar ke ?

Salam semua normal ke tak rasa perut mengeras sekejap tk lama pastu ok balik rasa macam ngilu pastu dekat ari ari rasa benda keras, baby bergerak sekajap2 #firstmom

2 Balas

sy pun 20w. ad msa mngeras.. pastu gosok2 perut ok balik.. mgkin bby tgh nk brpusing ke apa, tp sy xda rsa mngeras dia ari2..cuma di rahim sj..

sy sejak dah 20 minggu ni selalu mengeras perut,dah 2 kali baby bergerak dapat rasa dia punya tulang,ngilu 😂