baby tak dengar bunyi jantung

Nak Tny Kalo scan xdgr bunyi Jantung..baby tu Ada lg ke tak yer

2 Balas

Kena repeat scan. Myn baby bergerak so xdpt detect jantung dia. Sy wktu tgh push tu mesin ctg xdpt detect jantung baby. Sy dh takut wktu tuu sbb baby mmg dh berak dlm perut. Then doktor suruh nurse ambik mesin scan baru nmpk kedudukan jantung baby. Sbb dia dh ubah kedudukan.

Kdg2 xjmpa Nadi. Ada certain misi lama baru dia jmpa, kdg smpi panggil misi lain tlg cek. Kita da risau dh lbh 15minit duk raba2 perut xjmpa2 nadi 💆🏻‍♀️