Jantung baby

saya nak tanye sebelum nie scan baby minggu ke8 tu ade bunyi jantung baby, rini minggu ke 9 pergi check balik takde bunyi.. Ade tak pengalaman macam saya#firstbaby #ingintahu

4 Balas

masa scan 8w tu , awak ke yg request nk dngr jantung bby? sbb biasanya DR mmg takkan bagi patient dengar jantung bby sebelum masuk 12 minggu sbb takut jadi mcm ni laa.. apa2 pun semoga dipermudahkan urusan awak..

Kat screen ade kelip2 tak jantung tu? Kalau xde tu kena risau tu

1y ago

berkembang

Minggu ke 9 tu Dr suruh dtg utk check atau awak saja nak scan lagi?

1y ago

Ohh. Lepastu dr ada cakap2 apa tak lepas dia scan tu? semoga urusan awak dipermudahkan 🤲

Sbelum tu ada simptom apa apa tak ? Sakit perut ke apa ke