22 weeks of pregnancy

Nak tny ibu2, kekerapan gerak bayi semasa 22 minggu bagaimana? Adakah kerap atau ada hari x aktif ada hari aktif ada hari tak rasa gerakan?

4 Balas

Kadang2 dia aktif. Macam sy dah 22w pun ada masa2 dia nak gerak. Biasa dia banyak gerak pagi dengan malam. Siang ikut mood dia.

3y ago

betul sy pun mcm tu juga. siang ikut mood. mlm kadang smpai tak tdur d buatnya

baby sy ada hari kurang gerak..ada hari dia aktif smcm jer..ikut mood kot 😁

ikut bayi tu sendiri. kalau nk rasa dia gerak saya selalu minum atau mkn ais.

sy pun cmtu hurm ad x gerak pun