Gerakan baby

Masa 21 week rasa baby aktif gerak dalam perut, 22 week baby kurang aktif, jarang rasa gerakan baby, tapi pegi scan baby sihat. Normal ke ? First time nk jdi mommy, jdi banyak benda sy tak tahu. Harap mommy yg berpengalaman boleh balas soalan ni. 😊

3 Balas

Saya pun ada rasa mcm tu. Biasa hari2 mesti ada rasa baby gerak. Tetibe smlm dri pagi smpai ptg tak rasa. Puas gerak perut baru rasa baby gerak. Terus smpai ke mlm dia aktif 😂 Gelabah betul bila jadi mcm ni kan 😩

normal je. bleh jadi time mommy tido baby aktif. siang hari baby kuat tido

1y ago

okey. terima kasihhh reply 😊

saya pun tgh mengalami nya..masuk 23w dia jadi kurang gerak...risauuuu 🥺

1y ago

kita sama la sis 23 week kurang sikit gerakan dy..risau jugak