Sakit celah kang2

nak tido kena buka kaki sbb sakit sngt celah2 kang2 ni... ada yg mcm sy x sekarang?

8 Balas

saya semasa tmster 1 sdh sakit celah kangkang. dah tu hilang. msuk tmster ke 2 celah kkang sakit dtg balik dengan membawa pedih ulu hati mase baring. sendawa takbleh perut senak. ya Allah. jidah kta sbgai seorang Ibu 🫶🏻🥹

berapa minggu dah tu? tiap kali baring kepit bantal dari celah kangkang sampai lutut. and banyakkan buat stretching, pelvic tilts, inshaAllah membantu.

3mo ago

alhamdulillah tadi dah check up. doc dan nurse pun kata normal. lega saya dengar. risau dengar dari orang lain katanya beranak awal. alamak. 😅 . overthinking terus

sama la saya. tp saya sakit time nak bangun dari duduk atau baring tu. walau kejap je duduk pon bila bangun tu sakit gila 😂 sis dh brapa weeks?

3mo ago

saya dh 31. tu yg makin sakit kot.. 😂

cuba sis tido smbil kepit bantal.. insyaallah mmbntu..nk senng beli bantal prgnnt tu.

mmg bgitu sis..sy dh 33w sakit lah celah2 bedah tu 😂, lagi2 kalau byk brjalan ..

Sama sis. Sy pn alami nye. Pakej pedih ulu hati lg😔

3mo ago

ulu hati belum tp semput sikit masa baring ada. hehehe

Mmg mcm tu..normal..mmg kena buat senaman utk kurangkn sakit